Musik

Coverband

Boka ett coverband? Är det din ära att organisera en trevlig företagsresa i år? Om du vill ha något annat än den traditionella företagsdrycken eller den årliga grillfesten med teamet är det kul att välja något original. Lyckligtvis finns det massor av roliga utflykter för att få dina kollegor glada över och alla kommer att prata om i flera månader framöver.

Med en original företagsutflykt ser du inte bara till att du planerar en oförglömlig dag utan alla anställda lär sig också varandra från en annan sida. Och det har i sin tur en positiv effekt på arbetslivet!

Hyra dj boka

Naturligtvis är det också viktigt att koppla av med hyra dj boka. Du kan göra detta genom att äta lunch i ett trevligt strandtält eller avsluta dagen med en trevlig grillfest på stranden. Naturligtvis finns det också många topplatser i staden där du kan njuta av en vandringsbuffé eller en utsökt pizza.

Du kan också lämna mat och dryck till evenemangsbyrån Evenses. Vi ordnar gärna hela dagen åt dig: från ankomsten till aktiviteterna till en mysig drink eller middag i slutet.

Evenemangsbyrå

Om du vill organisera en trevlig företagsresa är det definitivt värt att ta en titt på de många möjligheterna i Tyskland. Du kan själv planera aktiviteterna, men det är också möjligt att lämna det åt oss.

Vi vill gärna informera dig om möjligheterna, men vi ser också till att själva dagen går smidigt så att alla kan njuta av en trevlig företagsresa som kommer att pratas om i flera månader.

Är du nyfiken på möjligheterna? Kontakta oss, vi på E vet bättre än någon annan hur man organiserar en framgångsrik företagsutflykt. Du kan också titta på webbplatsen för att se vad vi kan göra för dig.

Evenemangsbyrå